We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you are happy to continue browsing, please consent to our cookie policy

Databackup og gjenoppretting i verdensklasse og suksesshistoriene som beviser det.

Ikke hør det fra oss. Lytt til kundene våre.

Se videoen

Når ulykken var ute var disse selskapene lettet over at de hadde valgt KeepItSafe®

Fordi KeepItSafe® alltid er der og overvåker dataene dine, hele døgnet, klare til å varsle deg om de ser noe som ikke stemmer. Hvis ulykken er ute hjelper vi deg med å gjenopprette alle filene, alle systemene – alt. Akkurat som vi har gjort for dem ...

“Hvis vi ikke hadde satt kunden vår i kontakt med KeepItSafe da Hurricane Sandy slo til, ville han ha vært uten sleeks og trolig saksøkt. Men han er tilbake og i drift – en suksess.”

Blaise Castellano, president – Command Com, Inc

Les flere fantastiske eksempelstudier

Divine Capital Markets, LLC

KeepItSafe har en teamorientert og proaktiv tilnærmingsmåte. De er flinke til å tenke fremover og finne løsninger på problemer som mennesker i finansnæringen møter.

Finn ut mer »

Superior Office Systems

KeepItSafe er den beste forsikringen jeg noen gang har hatt. Jeg betaler mye mer for næringsforsikringen, og den bruker jeg ikke. KeepItSafe betaler jeg mindre for, og jeg har brukt dem mange ganger.

Finn ut mer »

Criteria for Success

I ett tilfelle mistet vi økonomimappen med alle de månedlige rapportene og IFN-ene. Med en gang vi oppdaget at mappen var slettet, fikk vi den gjenopprettet. Fordi tjenesten er så brukervennlig trengte vi ikke engang ringe til KeepItSafe. Vi hadde et problem og fikk ordnet opp i det superraskt.

Finn ut mer »

Family Wealth Consulting Group

Vi er en liten bedrift og må være forsiktige med hvilke partnere vi velger. Det føles som om kundrådgiverne hos KeepItSafes er på lag med meg.

Finn ut mer »

Protravel International

De billigere alternativene er bra for kopiering av filer på hjemmemaskinen, men de kan ikke håndtere et foretakssystem”, forklarer Moran. “Når du har panikk fordi du akkurat har krasjet systemet, vil du ha KeepItSafe i andre enden av telefonen. Du risikerer ikke alle dataene og bruker en billigere sikkerhetskopitjeneste.

Finn ut mer »

PURE Insurance

PURE var imponert over nivået av støtte de mottok da de utformet oppbevaringsreglene og utviklet prosjektet. Byttet til KeepItSafe® har forenklet PUREs backupprosess og viktigst av alt har det lettet stresset rundt tapeadministrasjon.

Finn ut mer »

Slik hører sjelefred med databeskyttelse ut

“Jeg er ikke flink med datamaskiner og supportteamet hos KeepItSafe gjør at jeg ikke føler meg dum når jeg ikke finner de riktige tekniske termene. Antallet kvinner er flott og alle jeg har hatt kontakt med har vært fantastiske. Jeg er veldig fornøyd med hvor bra dette har fungert for oss.”

Karla Churches, administrerende direktør – Home Let Property Management

“KeepItSafes raske reaksjon og uvurderlige supportteam fikk oss tilbake i full produksjon innen den kritiske tidsfristen. KeepItSafes kontinuerlige løsninger for online backup og nødgjenoppretting er avgjørende for foretaket vårt.”

Ronald Tyberg– Draka Norsk Kabel AS

“Etter en telefonsamtale med supportteamet satte KeepItSafe umiddelbart i gang en gjenoppretting og startet serveren på nytt. Alt vi gjorde var å ta en telefon. KeepItSafe løste problemet vårt raskt og enkelt og de ansatte fikk utbetalt lønn i tide.”

Tore Paulsrud, Head of IT Services – CSAM Health AS

“Nå har vi et pålitelig, kostnadseffektivt system som gjør at vi kan styre forretningene våre mer effektivt. Hvis systemet faller ut eller data blir ødelagt, gjenoppretter KeepItSafe alle filer i løpet av kort tid. Vi kommer ikke til å miste flere data.”

Natalie Reid, senior eiendomsforvalter – O'Farrell Property

“Forholdet vi har til KeepItSafe er samme type tillitsfulle forhold som vi ønsker at våre kunder skal ha til oss. Jeg skulle ønske alle mine forhold var like stødige som det jeg har til KeepItSafe.”

Hilary Martin, finansplanlegger – Family Wealth Consulting Group

“Hele KeepItSafe-teamet er svært kompetente og veldig hyggelige, og jeg foretrekker å gjøre forretninger med mennesker jeg liker.”

Charles Bernard, CEO – Criteria for Success

“KeepItSafe skreddersydde en backupløsning for Remax-filialene våre. De ga oss en førsteklasses og rimelig løsning som passet våre backupbehov. Jeg gir KeepItSafe mine varmeste anbefalinger”

Toni Dowdall, filialsjef – Remax

“Vi er ikke KeepItSafe største kunde, men du vil aldri vite at fra fokus på detaljer vi mottar.”

Lou Moran, Chief Technology Officer – Protravel International

“Forrige måned måtte vi gjenopprette hele Exchange-serveren etter at maskinvaren krasjet. Takket være KeepItSafe er de viktige dataene nå tilbake på e-postserveren. Vi er veldig fornøyde med at vi valgte KeepItSafe.”

James O'Rourke CEO, ATG – Limerick

“Staben hos KeepItSafe er svært kunnskapsrike og hjelpsomme. Nå kjennes det som vi kan overleve alle typer uhell i datasystemene.”

Trish Parker, direktør – Agriguard

"En stor forskjell hos KeepItSafe var at jeg hadde tilgang til teknikerne deres som viste meg gjennom prosessen og veiledet meg når jeg brukte produktet.”

Howard Muhlstein, Infrastructure Project Manager – PURE Insurance

"“Vi gjenkjenner et profesjonelt team når vi ser det og KeepItSafe er et sånt team. Løsningen deres er enkel å bruke, databeskyttelsesprotokollene er førsteklasses og servicen døgnet rundt er enestående.”

Martin Conley, IT Manager – Hull City AFC