We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you are happy to continue browsing, please consent to our cookie policy

KeepItSafe® Partner Program

Uunnværlig løsning. Sjenerøse provisjoner. Reell support.

Som verdensledende selskap innen nødgjenoppretting har KeepItSafe® den ideelle løsningen for kundene dine, med beskyttelse av dataene hele døgnet i omgivelser som er helhetlig styrte og overvåket av eksperter.

Med partnerprogrammets sjenerøse provisjoner og dedikerte support kan du dra nytte av to enestående fortrinn som KeepItSafe-partner. En jevn inntektskilde og en perfekt måte å styrke kunderelasjonene på gjennom en sikker online backup-løsning.

Partnerfordeler som ikke tar slutt

Som autorisert forhandler for KeepItSafes bransjeledende løsninger for online backup og gjenoppretting, får du et ekte partnerskap med KeepItSafes dedikerte partnerprogrameksperter. De er alltid er tilstede for å gi deg verktøy, opplæring og support som forhøyer salgsinnsatsen.

En serie bransjeledende løsninger for online backup

KeepItSafe® Disaster Recovery Server

Neste generasjon Disaster Recovery løsning for bedrifter - sikrer dine verdier. Norges eneste totale recovery løsning. Reduserer nedetid til er minimum ved større havarier og full stopp på datasystemene.

Finn ut mer »

KeepItSafe® Online Backup

Bransjens sikreste, mest skalerbare og brukervennlige online backup og behovsbetinget gjenopprettingstjeneste. Eneste globale backup i skyen som er helhetlig styrt og overvåket hele døgnet.

Finn ut mer »

KeepItSafe® Cloud Backup Server

Neste generasjon hybrid backup-tjeneste fra KeepItSafe® er en alt-i-ett løsning som ivaretar hele selskapets backup-behov.

Finn ut mer »

KeepItSafe® Cloud2Cloud

Cloud2cloud er en ny løsning med sikkerhetskopiering og datasikring med apper i skyen, som Microsoft Office 365, Salesforce og Google Apps.

Finn ut mer »

Se hvordan denne Partneren opplever at KeepitSafe redder hans viktigste kunde: