We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you are happy to continue browsing, please consent to our cookie policy

Online Backup

KeepItSafe har bransjens beste programvare og systemer for sikring av viktige data. Vi tar teknologien et skritt lenger og tilfører medmenneskelighet. Våre dyktige teknikere og og salgsansvarlige jobber aktivt for å sikre at du alltid er godt informert og ett hundre prosent fornøyd.

Dette sier kundene om online backup og gjenoppretting:

“Forholdet vi har til KeepItSafe er samme type tillitsfulle forhold som vi ønsker at våre kunder skal ha til oss. Jeg skulle ønske alle mine forhold var like stødige som det jeg har til KeepItSafe”

Hilary Martin, finansplanlegger – Family Wealth Consulting Group
Klikk her for flere kundeevalueringer »

Pure Insurance

PURE var imponert over nivået av støtte de mottok da de utformet oppbevaringsreglene og utviklet prosjektet. Byttet til KeepItSafe® har forenklet PUREs backupprosess og viktigst av alt har det lettet stresset rundt tapeadministrasjon.

Finn ut mer » Last ned eksempelstudie

Databackup og gjenoppretting for små bedrifter

KeepItSafes skybaserte backupløsninger eliminerer behovet for backup på tape og frigjør IT-ressurser fra vedlikehold og problemer som følger med. Du får roen som er nødvendig for å fokusere på det du kan best – øke inntektene.

Enten du eier en liten eller mellomstor bedrift har KeepItSafe den sikre, enkle og effektive løsningen for backup av de bærbare og stasjonære datamaskinene og serverne.

Finn ut mer »

Databackup og gjenoppretting for større selskap og foretak

Bare fordi du er et foretak med foretaksressurser betyr det ikke at du ønsker å bruke mesteparten av dagene til å rydde opp i IT-problemer.

Finn ut mer »

KeepitSafe Online Helse Backup

Nå kan endelig legekontorer, tannleger og andre helseforetak tilknyttet Norsk Helsenett ta sikker backup via sin helsenettlinje.

Helsenett Backup er en enkel og sikker løsning for sikkerhetskopiering av filer, databaser, pasientjournaler, e-post m.m - for foretak tilknyttet Norsk Helsenett. Helsenett Backup er en helautomatisk backupløsning som hver natt overfører alle dataene dine kryptert over linje til KeepItSafe dedikerte Helsenett-servere i Norge.

Finn ut mer »

At a Glance

Fem spillendrende grunner til å anskaffe KeepItSafe Online Backup. (Redmond Magazine)

  • 23 % av selskapene ønsker å bruke personlige enheter for å møte arbeidsmål.
  • 24 % av selskapene ønsker å sikkerhetskopiere data i skyen fordi det er billigere.
  • 62 % av selskapene velger høyest mulige sikkerhetsnivå.
  • 65 % av selskapene sikkerhetskopierer ikke personlige enheter i skyen.
  • 75 % av selskapene opplever en mislykket sikkerhetskopiering med tape hvert år.