We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you are happy to continue browsing, please consent to our cookie policy

Om KeepItSafe®

Dine spesialister på databackup og gjenoppretting

Om oss

Vi vil beskytte kundenes data hele døgnet mot alt – naturkatastrofer, nett-tyveri, menneskelige feil og systemskader. Hvis du opplever en krise er vi der på et øyeblikk og gjenoppretter alt.  

KeepItSafes historie

KeepItSafe ble grunnlagt i 1995 i et rom på Trinity College i Dublin. Grunnleggerne Eoin Blacklock og Jonathan Crowe forstod at bransjen for databackup og gjenoppretting var dominert av ineffektiv tapebackup, og skyleverandører med dårlig kundeservice.

Med et mål om å lette byrden kundene hadde med backup ble KeepItSafe grunnlagt som et helhetlig styrt og overvåket tilbud der kundedata er proaktivt beskyttet av faktiske personer døgnet rundt som kan gjenopprette tapte eller ødelagte data med en gang.

Paraplyforetaket j2 Global® var faktisk kunde av KeepItSafe. Selskapet var så imponert over KeepItSafes tilnærming, teknologi og kundeservice at de kjøpte opp KeepItSafe i 2010 og tilbød helhetlig styrt og overvåket gjenopprettingsløsning i et globalt perspektiv.

Vårt løfte til kundene

KeepItSafe forstår viktigheten av dataene i et foretak og dette er grunnen til at vi ønsker å beskytte dataene med best mulig nivå av kryptering og sikkerhet, dag og natt, og grunnen til at vi garanterer full gjennoppretting, raskt, når du opplever en krise.

Løftet fra KeepItSafe: Vi behandler dine data som våre egne og har nulltoleranse for tap av en eneste fil.

Ikke hør det fra oss. Lytt til kundene våre. »

Dataene støttes av en verdensleder

Som kunde hos KeepItSafe får du også unike fordeler gjennom support og ressurser fra morselskapet, skytjenesteleverandøren j2 Global®, som er verdt flere milliarder og investerer millioner i KeepItSafes enestående infrastruktur og globale supportteam.

Med KeepItSafe får du det beste fra to verdener. Du får databeskyttelse døgnet rundt fra lokale eksperter i tillegg til støtte og ressurser fra en ledende skytjeneste som server mer enn 12 millioner fornøyde kunder i 50 land.