We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you are happy to continue browsing, please consent to our cookie policy

KeepItSafe Mobile

Beskytt bedriftens data overalt, hele tiden, på bærbare datamaskiner og mobile enheter.

Veksten i den mobile arbeidsstyrken og skiftet i bedrifters retningslinjer med tanke på BYOD (bring-your-own-device, ta med din egen enhet) har ført til at IT har mindre oversikt over kritiske forretningsdata på bærbare datamaskiner og mobiltelefoner, og til større risiko for datatap og sikkerhetsbrudd. I tillegg har den raske utbredelsen av skybaserte samarbeidsplattformer som Office 365 (OneDrive, SharePoint og Exchange Online), Google Apps for Work (Google Drive og Gmail), Salesforce og Box bidratt til begrenset synlighet og kontroll over firmadata på tvers av et globalt sett med enheter.

Med KeepItSafe Mobile får IT-avdelingen tilbake kontrollen, med integrerte verktøy for å beskytte og styre data på tvers av flere operativsystemer, nettverk og enheter. Med det spesialbygde beskyttelsesverktøyet for endepunktdata, KeepItSafe Mobile, får IT-avdelinger hjelp til å forenkle kompleksiteten når de skal håndtere firmadata spredt over et globalt landskap med bærbare datamaskiner, smarte enheter og skybaserte samarbeidsplattformer, samtidig som de kan levere sømløs og sikker datatilgang.

KeepItSafeMobile gir en fullstendig oversikt over data i alle endepunktsenheter og kan enkelt implementeres av globale kunder for å forhindre datatap og oppfylle behov for styring, regelsamsvar og eDiscovery i en tid da organisasjoner blir stadig mer mobile og spredt.

Som KeepItSafe-kunde vil IT-avdelingen din ha mulighet til å redusere risikoen fra medarbeidere som jobber eksternt, ved hjelp av vår plattform for endepunktsikkerhet, KeepItSafe Mobile.

Fullstendig sikkerhetskopiering og beskyttelse av endepunkt.

KeepItSafe Mobiles enhetlige løsning for alle bærbare datamaskiner og mobile enheter kombinerer datastyring, sikkerhetskopiering, gjenoppretting, synlighet og administrasjon – for å sikre at dine kritiske data er beskyttet og under din kontroll uansett hvor de befinner seg. Våre bransjeledende løsning omfatter:

Backup designet for mobile enheter, data styring, og sikring mot datatap:

KeepItSafe mobile, tilbyr en styrt og overvåket endepunkts sikkerhets løsning som tar backup, tilbyr fildeling, samarbeid og forhindrer datatap med en enkel løsning. Dersom du lagrer deres bedriftsdata i KeepItSafe sin sikre skytjenester, vil IT-sjefen få kontrollen han/hun trenger for å beskytte deres bedriftsdata. KeepItSafe mobile er fleksibel og skalerbar og er enkel å implementere i hele organisasjonen, samtidig som at det ikke skal påvirke deres produksjonsmiljø.

Fordeler for brukeren:

 • Mobile Backup

  Kan ta backup av flere forskjellige enheter (Ipads, tablets, smarttelefoner). 
Kan ta backup av flere typer OS (iOS, Android), og hardware (laptops, desktops).

 • Mobile apper
  Brukervennlige mobile apper som tilbyr «hvor som helst/når som helst» tilgang til data, og omfattende selvbetjente service muligheter.

 • Deduplisering
  App-klar deduplisering tilbyr effektiv backup, til tross for at brukeren er på flere nett.

 • Sikkert lagret
  All backup og restore er kryptert lagret, og kjører diskret i bakgrunnen.

 • 

Fildeling og lagring
  Tilbyr samarbeid, fildeling og lagring fra hele bedriften via en hvilken som helst enhet.

 • Fordeler for administrator
  Automatisk backup på alle enheter

 • Kryptering
  Høyeste krypteringsstandard for kritiske filer på pc’er, nettbrett og smarttelefoner.

 • Administrator konfigurering
  Enkel konfigurering av de ønskede mappene og filene, gjør at man unngår å kryptere diskene på en maskin.

 • Imøtekommer ISO 27001 sikkerhets standarder
  Data er kontinuerlig beskyttet av de høyeste sikkerhetsstandardene oms er tilgjengelig. 
Dette i tillegg til at geo-lokasjon og fjernsletting beskytter enheter som er mistet eller stjålet, fra datatap.

 • Profilkontroll
  Policy og profil kontroll bidrar med en integrert løsning for backup og forhindring av datatap.

 • Analyse
  Robuste analyse- og grafiske dashboards tilbyr en 360 graders oversikt over brukerdata, inkludert enheter, lokasjoner og aktivitetslogg.