We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you are happy to continue browsing, please consent to our cookie policy

Hvorfor KeepItSafe®

Fordi dataene dine er for viktige til å risikeres

KeepItSafe har bransjens beste programvare og systemer for sikring av viktige data. Vi tar teknologien et skritt lenger og tilfører medmenneskelighet. Våre dyktige teknikere og salgsansvarlige jobber aktivt for å sikre at du alltid er godt informert og ett hundre prosent fornøyd.

"I ett tilfelle mistet vi økonomimappen med alle de månedlige rapportene og IFN-ene. Med en gang vi oppdaget at mappen var slettet, fikk vi den gjenopprettet. Fordi tjenesten er så brukervennlig trengte vi ikke engang ringe til KeepItSafe. Vi hadde et problem og fikk ordnet opp i det superraskt.” Charles Bernard, CEO – Criteria for Success

Les flere eksempelstudier »

Høyeste sikkerhetsnivå

KeepItSafes infrastruktur for databackup og gjenoppretting er enestående. Full gjenoppretting, 256-biters AES-kryptering på militært nivå og lagring av dataene i flere datasentre som er sikret døgnet rundt.

Finn ut mer om KeepItSafes enestående sikkerhet. »

Bli KeepItSafe Partner

Hvis du er KeepItSafe-forhandler har bedriften to fortrinn. En jevn inntektskilde og en perfekt måte å styrke kunderelasjonene på ved å gi kundene rimelig og sikker beskyttelse av viktige data.

Det fleksible partnerprogrammet hos KeepItSafe inkluderer to nivå for deltakelse – Wholesale og Referral. Uansett hvilket programnivå du velger kan du være sikker på at vi forplikter oss til å hjelpe deg med å sikre både nye, lønnsomme forretninger og øke inntektene.

Slik blir du en KeepItSafe-partner »

Backup i skyen: Bedre enn tape eller diskett

KeepItSafes skybaserte backupløsning eliminerer behovet for backup på tape, diskett eller annen fysisk lagring – og frigjør dessuten IT-ressurser fra vedlikehold og problemer som oppstår under intern backup.

Backup i skyen med KeepItSafe gir deg ro i sjelen. Du vet at dataene alltid er sikret og mulig å gjenopprette slik at du kan fokusere på det du kan best – utvikle foretaket ditt.

Finn ut mer om Cloud Backup »

Dokumentert pålitelighet

KeepItSafe er en førsteklasses tjenesteyter med dokumentert merittliste hos kundene. Vi beskytter petabytes med virksomhetskritiske data hver dag.

KeepItSafe har mange av de største selskapene i verden blant sine tusenvis av kunder og har i årevis vist seg å være den mest pålitelige online backup-tjenesten.

Dette sier kundene om KeepItSafes pålitelighet »