We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you are happy to continue browsing, please consent to our cookie policy

Case Studies

Superior Office Systems

KeepItSafe® -KUNDE MED LANG LØPETID OPPGRADERER TIL KeepItSafe® DISASTER RECOVERY (DR) for å sikre tilgang til serverne når ulykken er ute.

Last ned case study »

UTFORDRINGEN

Superior Office Systems begynte å bruke KeepItSafe til backup på foretakets seks servere og alle viktige data inkludert Microsoft Exchange, QuickBooks, fakturering og kundeservicedata. Wolf sier at i løpet av årene har KeepItSafe sørget for mange gjenopprettinger for selskapet hans. “KeepItSafe er den beste forsikringen jeg noen gang har hatt”, sier han. “Jeg betaler mye mer for næringsforsikringen, og den bruker jeg ikke. KeepItSafe betaler jeg mindre for, og jeg har brukt dem mange ganger. Dataene dine er like viktige som næringseindommene. Kanskje enda viktigere.”

LØSNINGEN

Wolf verdsetter og stoler på den utmerkede kundeservicen hos KeepItSafe®. “De ansatte vet hva de driver på med og er veldig hyggelige å snakke med på telefonen", sier han. KeepItSafe holder kontinuerlig kontakt for å sikre seg at de sikkerhetskopierer de viktigste dataene. “Hvis de ansatte hos KeepItSafe ser et potensielt problem, gir de oss råd om hvordan vi kan fikse det. Hvis det er et problem vil jeg vite om det, og jeg setter stor pris på at de ringer meg”, sier han. Wolf fremhever KeepItSafes evne til å samarbeide med de som ikke er IT-spesialister. “KeepItSafes kundestøtteteknikere snakker ikke nedlatende”, sier han. “Du forstår at de er tekniske fagpersoner – men de snakker på samme måte til ikke-tekniske ansatte som til IT-staben.”

Wolf var veldig interessert da representanten fra KeepItSafe informerte ham om KeepItSafe Disaster Recovery (DR), fordi han visste hvor vanskelig det ville være å gjøre forretninger hvis Superior Office Systems skulle miste tilgangen til serverne på grunn av en ulykke.

KeepItSafe Disaster Recovery (DR) er en virtuell nødgjenoppretting som gir foretak tilgang til serverne i KeepItSafes sky, hvis det skjer en ulykke. Kort tid etter ulykken kan serverne til Superior Office Systems være oppe igjen og tilgjengelige via et virtuelt skrivebord. DR krever ikke dyr programvare fra tredjepart eller Internett-tilkobling for replikering. Som i KeepItSafes andre løsninger krever heller ikke DR at kunden har IT-ansvarlige på kontoret til å vedlikeholde den.

KeepItSafe forklarte Superior Office Systems at applikasjonene og dataene i de DR-beskyttede serverne komprimeres og krypteres, og lagres i KeepItSafes datasentre. Dersom Superior Office Systems melder inn en ulykke, begynner KeepItSafe umiddelbart på prosessen med å gjenopprette serverne i KeepItSafes sky. Sluttbrukerne hos Superior Office Systems kan da få tilgang til serverne gjennom et virtuelt skrivebord fra alle plasseringer med Internett-tilkobling. Wolf var solgt.

“Hvis jeg ikke kan komme meg til kontoret eller serverne er skadet og ubrukelige på grunn av et strømbrudd, vil jeg forsikre meg om at jeg likevel kan gjøre forretninger med et minimum av nedetid”, sier han. “Nå vet jeg at det vil fungere og jeg håper vi aldri vil ha behov for det.”

RESULTATENE

Fra tidligere erfaringer med en annen backupleverandør visste Superior Office Systems hvor katastrofalt det kan være med upålitelig backup. Etter at de har byttet til KeepItSafe, har de begynt å stole på avansert teknologi og kunnskapsbasert, proaktiv kundeservice. “KeepItSafe er en fantastisk tjenesteleverandør som alle dataavhengige profesjonelle foretak burde ha. Du forstår ikke verdien før du har et problem. Alle bedriftseiere må forstå at det ikke er et spørsmål om du kommer til å miste data, men om når du kommer til å miste data. Det har skjedd oss en del ganger og KeepItSafe har klart å gjenopprette dataene våre hver gang.”

Tilliten til KeepItSafes løsninger og ansatte var det som gjorde at Superior Office Systems gjorde avtale om DR. “Med KeepItSafe er det som om vi hadde en type forsikring for dataene og noen år senere bestemte oss for et høyere forsikringsnivå for serverne våre”, sier Wolf. “KeepItSafe Disaster Recovery er som en sammenfattende forsikringsavtale for serverne. DR har en månedlig premie og er fradragsberettiget. Og vi er klare dersom et uhell rammer serverne våre."

Klar til å komme i gang?

Call 815 00 180 or fill out the form below and a KeepItSafe representative will contact you promptly.