We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you are happy to continue browsing, please consent to our cookie policy

Case Studies

Protravel International

PROTRAVEL INTERNATIONAL VET AV ERFARING AT DATAENE DERES ER SIKRE OG ENKLE Å GJENOPPRETTE MED KeepItSafe®

Last ned case study »

UTFORDRINGEN

Criteria for Success, Inc. er et konsulentfirma innen salgsforbedring som ligger i New York City. Grunnlegger og administrerende direktør Charles Bernard startet selskapet i 2004 med et mål om å identifisere systemer og atferd som kunne få alle selgerne i organisasjonen i til å bli like effektive som topprodusenten.

De første tre årene hadde Criteria for Success ikke noe system for korrekt sikkerhetkopiering. “Vi hadde en Toshiba 250 GB-stasjon som vi festet til serveren”, minnes Bernard. "Én person hadde ansvaret for manuell backup. I helgene koblet jeg fra diskettstasjonen og tok den med hjem i stresskofferten.”

LØSNINGEN

Moran forklarer at hos Protravel hadde mange av de viktigste dataene allerede en backup i driftede reiseprogrammer. Først prøvde de å lagre dataene i en NAS (Network Attached Storage Device) for å dekke resterende backupbehov. “Det fungerte topp for det volumet data vi hadde, men det var fremdeles internt og det gjorde oss risikoutsatte”, sier han. Moran hadde brukt KeepItSafe i en tidligere jobb og var imponert over selskapet.

Protravel så han først på noen billigere driftede backupalternativer, men endte til slutt opp med leverandøren som tidligere hadde gitt ham uovertruffen service. “De billigere alternativene er bra for kopiering av filer på hjemmemaskinen, men de kan ikke håndtere et foretakssystem”, forklarer Moran. “Når du har panikk fordi du akkurat har krasjet systemet, vil du ha KeepItSafe i andre enden av telefonen. Da risikerer du ikke alle dataene og bruker en billigere sikkerhetskopitjeneste."

RESULTATENE

“KeepItSafe er fullkomment. Vi har ingenting å gjøre med backup lenger", sier Moran. Protravel bruker KeepItSafe til backup av lokale Microsoft-programmer som SQL, Office, SharePoint og Active Directory i tillegg til webserveren. Dessuten ser de at KeepItSafe er nyttig for de som bruker bærbare datamaskiner. De mobile brukerne kobler til de bærbare datamaskinene på torsdagskvelder. Om en av de mobile brukerne glemmer å koble til den bærbare datamaskinen, får Morans team umiddelbart beskjed fra KeepItSafe. I tillegg til de eksterne brukerne kjører KeepItSafe backup på 13 servere hos Protravel.

“Tjenesten fra KeepItSafe er så enkel å bruke”, sier Moran, “at når vi begynte å bruke den var den største utfordringen å ta inn over seg hvor kundevennlig den var.” Moran sier at fordi tjenesten fungerer sømløst behøver han ikke å involvere seg i backup lenger. Men Protravel har hatt bruk for backup fra KeepItSafe. “Vi opplevde at serverrommet ble veldig varmt og at serverne kortsluttet”, sier han. “Vi har gjenopprettet hele servere med KeepItSafe. Sist gang det skjedde var jeg ikke på jobb. Teamet samarbeidet godt med KeepItSafe og jeg behøvde ikke engang å være involvert.”

Moran er imponert over overvåkingen av Protravels brukerkonto, den profesjonelle og vennlige kundeservicen og en uformell tilnærming. Han skulle ønske at alle forhold fungerte så feilfritt som med KeepItSafe. “Vi er ikke KeepItSafes største kunde, men det skulle du ikke tro når du ser oppmerksomheten og servicen vi får fra dem”, sier han. “Jeg skulle ønske de kunne ta over flere av tjenestene våre. Jeg ønsker at alle våre leverandører skal behandle oss som om vi var deres største kunde og er like viktig. Det er slik KeepItSafe samhandler i alle sine forhold.”

Klar til å komme i gang?

Call 815 00 180 or fill out the form below and a KeepItSafe representative will contact you promptly.