We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you are happy to continue browsing, please consent to our cookie policy

Case Studies

Divine Capital Markets

INSTITUSJONELL FONDSMEGLER VELGER KeepItSafe® FOR Å IMØTEKOMME BRANSJEFORSKRIFTER

Last ned case study »

UTFORDRINGEN

Divine Capital Markets LLC er et institusjonelt meglerforetak som spesialiserer seg i handels- og bankvirksomhet og forskning. De har base i New York City og tilbyr faste porteføljeforvaltere, aksjeselskap, pensjonsplansponsorer, sikringsfond og investorer med gode handelsstrategier, forskning, konsulenttjenester og privat formuesforvaltning.

I meglerbransjen kreves det at foretak av en viss størrelse har backup av data gjennom en tredjepart. Da Divine Capital Markets med 25 ansatte begynte å lete etter et heltidsstyrt online databackupselskap, begynte de med en kort liste. “Vi liker å bruke foretak som er eid av kvinner da vårt foretak eies av en kvinne”, sier grunnlegger og administrerende direktør Danielle Hughes. “Det finnes ikke mange backupfirmaer eid av kvinner. Derfor skilte KeepItSafe, med grunnlegger og leder Jennifer Walzer, seg umiddelbart ut.”

LØSNINGEN

“I vår bransje er det påkrevd å ha en løsning for nødgjenoppretting”, sier Hughes. “I 2006 begynte vi å ta backup av viktige data fra nettverket og harddisken med KeepItSafe.” Hughes så tidlig verdien av en driftet backuptjeneste da Divine Capital Markets mistet data fra en stasjon som ikke var sikkerhetskopiert av KeepItSafe. “Vi la det til umiddelbart”, sier hun. Divine Capital Markets bruker nå KeepItSafe til å beskytte informasjon som databaser, personlige filer, selskapsfiler, historiske filer og kontaktinformasjon.

RESULTATENE

Databeskyttelse er en av de tjenestene som ikke er synlige, sier Hughes. “Jeg behøver ikke å tenke på det hver dag, KeepItSafe gjør en fantastisk jobb og jeg vil gi dem min varmeste anbefaling.” Divine Capital Markets er heldige som ikke har opplevd en større systemfeil og heller ikke har hatt behov for å ringe KeepItSafe for gjenoppreting av viktig informasjon. “Heldigvis er KeepItSafe kun en forsikring for meg. Vi har mange korttidsansatte, f.eks. praktikanter, og med KeepItSafe kan vi slappe av vel vitende om at vi er beskyttet i tilfelle noen tilfeldigvis trykker på Slett.”

Divine Capital Markets mener KeepItSafes kundstøtteteknikere er erfarne, proaktive og hjelpsomme. De setter pris på at KeepItSafe gir beskjed til kunder om kommende feriedager, slik aksjemarkedet også gjør det for sine medlemmer. Hughes sier at KeepItSafe har vært profesjonelle i årsrevisjonene og teamet samarbeider effektivt med revisorene som sikrer at meglerforetaket er kompatibelt.

“Jennifer Walzer, administrerende direktør i KeepItSafe, er en dyktig forretningskvinne som får frem engasjement for jobben hos teamet sitt”, sier Hughes. “Jeg har respekt for den teamorienterte og proaktive tilnærmingsmåten. De tenker fremover og finner løsninger på problemer som flere i finansnæringen møter.”

Klar til å komme i gang?

Call 815 00 180 or fill out the form below and a KeepItSafe representative will contact you promptly.