We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you are happy to continue browsing, please consent to our cookie policy

Case Studies

Kundens suksesshistorie

DA CRITERIA FOR SUCCESS FANT SERVEREN I EN VANNDAM, SKJØNTE DE AT DE TRENGTE EN BEDRE METODE FOR Å SIKRE DATAENE

Last ned case study »

UTFORDRINGEN

Criteria for Success, Inc. er et konsulentfirma innen salgsforbedring som ligger i New York City. Grunnlegger og administrerende direktør Charles Bernard startet selskapet i 2004 med et mål om å identifisere systemer og atferd som kunne få alle selgerne i organisasjonen i til å bli like effektive som topprodusenten.

De første tre årene hadde Criteria for Success ikke noe system for korrekt sikkerhetkopiering. “Vi hadde en Toshiba 250 GB-stasjon som vi festet til serveren”, minnes Bernard. "Én person hadde ansvaret for manuell backup. I helgene koblet jeg fra diskettstasjonen og tok den med hjem i stresskofferten.”

LØSNINGEN

Gjennom kolleger i bransjen hadde Bernard hørt om KeepItSafes gode omdømme. Han kontaktet øyeblikkelig KeepItSafe og laget en avtale. “Vi fikk backup samme dag”, sier han.

Bernard har en teknisk utdannelse og visste at han ikke ønsket en løsning som innebar backup på tape og lagring av tapene utenfor kontoret. “Vi er et lite firma uten egen IT-stab”, sier han. “Vi ønsket en backup- og gjenopprettingsløsning som vi ikke behøvde å bruke tid på. ”

Criteria for Success har et hybridmiljø slik at de kjører noen programmer i skyen og bruker KeepItSafe på firmaets interne systemer og kontorbaserte program. KeepItSafe sikrer at firmaets prosjektstyringsdokumenter, HR-data, presentasjoner og kundekontrakter har sikker backup og enkelt kan gjenopprettes.

Bernard ble umiddelbart imponert over KeepItSafes kundeservice, opplæring og systemets brukervennlighet. Staben i Criteria for Success satte pris på at de raskt kunne få tak i noen fra KeepItSafe for teknisk telefonsupport. “Jeg mener at KeepItSafes priser er rimelige med tanke på at de beskytter foretaket mitt og i tillegg tilbyr nedsatte priser for data som sjelden endres”, sier Bernard.

RESULTATENE

Heldigvis har ingen rør sprukket etter 2007 da KeepItSafe ga backup til Criteria for Success første gang, men Bernard forteller om en situasjon der en ansatt slettet en mappe ved et uhell. Han sier at KeepItSafes service er så brukervennlig at de ansatte kan gjenopprette det meste på egenhånd.

“I ett tilfelle mistet vi økonomimappen med alle de månedlige rapportene og IFN-ene”, sier han. “Med en gang vi oppdaget at mappen var slettet, fikk vi den gjenopprettet”, sier han. “Fordi tjenesten er så brukervennlig trengte vi ikke engang ringe til KeepItSafe. Det var alt bevis jeg trengte. Vi hadde et problem og fikk ordnet opp i det superraskt."”

Bernard sier at selv om KeepItSafe har blitt mye større siden Criteria for Success gjorde avtaler med dem første gangen, har backupfirmaet fremdeles en atmosfære som et lite gründerfirma det er enkelt å samarbeide med. “Hele KeepItSafe-teamet er svært kompetente og i tillegg veldig hyggelige”, sier han. “Og jeg foretrekker å gjøre forretninger med mennesker jeg liker.”

Klar til å komme i gang?

Call 815 00 180 or fill out the form below and a KeepItSafe representative will contact you promptly.